School House Project

This beautifully calm kitchen is filled with soft light and simple cupboards. The space, the light and the view, all look perfect. The sun room at the back of this very old school house was added during the renovation of this family home, creating a whole new, bright and very spacious living dining room. The original kitchen was small, dark and at the front of the house, so it was moved to a place with a wonderful view, space, light and privacy; a very wise decision and one that made this home an enviable place to live.
The kitchen is such a lovely example of how you can make a family space so inviting and chilled, yet completely understated, by using a small number of cupboards. There is a lovely big Mercury Range, base cupboards from our Sussex range and a prep table. The addition of the bespoke prep table bench seating really make this. kitchen.
Enquiries: 
E: info@willowtreeinteriors.com
T: (Heathfield) 01435 863844
T: (Stonegate) 01580 200617